Nieuws

3 rijpe bananen 3 eieren 150 gr amandel- of volkorenmeel 2 theelepels bakpoeder 3 grote dadels snufje zout Extra: 50 gr pure chocolade (72% minimaal) Handje gemengde noten 1 eetlepel honing Pureer of prak de bananen. De eieren één voor één toevoegen en meng dit met een garde tot een glad beslag. Voeg het meel en de (gepureerde) dadels aan het beslag toe. Doe de extraatjes, zoals gehakte nootjes, chocola en kokosrasp, erbij en bak het brood in 40-45 minuten gaar op 175°C (heteluchtoven).

200 gram havervlokken 50 gram noten 25 gram zaden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel ahornsiroop 2 theelepels kaneel- en/of koekkruiden Meng alle ingrediënten met elkaar Leg het mengsel op een bakplaat in de oven 15 -20 minuten op 175 graden Celsius bakken Halverwege even husselen Heerlijk met kwark of kefir en vers fruit!